Ben jij in voor nieuwe en verrassende manieren van doen zoals:

 • Meer rust, minder actie
 • De kracht van je intuïtie
 • Zien wat nu voor je verstopt blijft.
 • Openstaan voor onwennige, raadselachtige en onverklaarbare kansen.
 • Creatief en spelenderwijs denken en handelen

 

Enigmatisch handelen is gebruik maken van het onwennige, het onverklaarbare en het raadselachtige, zodat onverwachte kansen kunnen en zullen worden benut. Wat verstopt is, komt door jou beschikbaar, waardoor het onvoorstelbare en verrassende mogelijk wordt. In deze training geef je spelenderwijs, een boost aan jouw intuïtieve vermogens. Breng jezelf in verbinding met andere professionals naar een nieuw persoonlijk level.

 

De onnavolgbare inbreng van de paarden zorgt voor jouw sensibilisering. Intuïtieve oefeningen halen je rechterhersenhelft uit de comfortzone. Daardoor ontwikkel jij:

 • Meer vertrouwen en meer lef in je professionele rol
 • Het vrij omgaan met methodieken en gewenste resultaten
 • Het vrij en open reageren en handelen vanuit je ZIJN
 • Vertrouwen in jouw intuïtie
 • Het lef om het even niet te weten;
 • Dienstbaarheid aan het veld van onbegrensd potentieel dat zorgdraagt voor de ontplooiing van al het leven en alle mogelijkheden.
 • jouw unieke, authentieke herkenbare ZELF

De trainers:  Marie-Thérèse en Christoph Maria

 

Door gedeelde ervaring bij het coachen van elkaar, werden wij ons bewust van hoe wij magische momenten en inzichten gebruiken. Daarmee brachten wij elkaar bij bijzondere veranderingen die we iedereen gunnen: leuker, mooier en moeitelozer leven!

wat is wijsheid

Marie-Thérèse de Lange

Geboren als slagersdochter en serieus, ambitieus kind. Gefascineerd door hoe mensen zijn en waarom ze doen wat ze doen. Studeerde omgangskunde en gezondheidskunde, werkte in de psychiatrie. Als docent en stafmedewerker 15 jaar betrokken bij opleiding en nascholing voor verpleegkundigen en verzorgenden. Verwachte met een sociologie studie op de universiteit te ontdekken hoe het leven werkt. Meditatie, intuïtieve ontwikkeling, opleiding tot holistisch therapeut en het zelfstandig werken als coach maakte dat ze het leven ging begrijpen. Vroege spirituele ervaringen en bijna-doodervaring hebben de basis gelegd tot contact met de bron. Doorgronden van het leven begon bij het opgroeien van haar vier kinderen. Kaders, verwachtingen en overtuigingen zijn opgerekt door levensuitdagingen. Nieuwe perspectieven gecreëerd. Ze geniet van het steeds wijzer zijn en het delen en inzetten daarvan als coach en trainer voor moeders en professionals in zorg en onderwijs.

 

Haar wijze raad: Vertrouw op jezelf, geloof in je kind en geniet vandaag!

 

Christoph Maria Ravesloot

Geboren als slagerszoon en serieus, ambitieus kind gefascineerd door hoe de wereld werkt en waarom. Studeerde bouwtechnologie, wetenschapssociologie en bestuurskunde. Als lector, docent en onderzoeker werkzaam voor universiteiten en hogescholen. Al ruim dertig jaar actief als zelfstandig docent en trainer. Christoph Maria’s intuïtieve ontwikkeling begon lang geleden toen, niet zomaar, iemand hem wichelroedes in de handen legde. Daarna ging het snel: reading, healing, I Tjing, Tarot, regressie, Shamanisme, meditatie, bezoek aan heilige plaatsen over de hele wereld tijdens vakanties en retraites. En: …………… serendipity. Na in zijn jeugd te zijn begonnen als sport trainer en coach, is hij de via moderatie en facilitatie voor projectteams de teamcoaching ingerold. Dankzij het werken met paarden is het denken, voelen en weten bij hem geïntegreerd. Nu coacht hij managers en ondernemers weg van het Peter Principle.

 

Zijn wijze raad: “Verzamel moed en stel jezelf vandaaruit beschikbaar.”

Achteraf weet je wat wijsheid is. In het moment kun je ernaar streven.
wat is wijsheid moedercoach

Datum:           Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni

Locatie:          www.hartenweide.nl, Hennisdijk 10, Zoelmond bij Buren (Betuwe).

Wie:                Profesionals: Managers, coaches, ondernemers, leidinggevenden, docenten, therapeuten die bewust hun intuïtie willen inzetten en hun intuïtieve vermogens willen versterken zodat ze optimaler gebruik maken van momenten waardoor meer magische mogelijkheden ontstaan.

Intake:            Kort kennismakingsgesprek ( telefonisch)

Groep:            vanaf 8-16 deelnemers

Kosten:          € 495,- exclusief BTW, inclusief lunch, diner, ontbijt en lunch.

 

Aanmelden en informatie:

Christoph Maria Ravesloot: cravesloot@mac.com, 06-16910660

Marie-Thérèse de Lange: mail@moedercoach.nl, 06-30190145

Overnachten: Avondprogramma vrijdag tot 21.30 uur.

 

Overnachting vrijblijvend zelf te regelen op bijbehorende camping, in de stal, B&B of hotel van der Valk in Tiel.

Referentie