Meditatie Breda

Meditatie Breda heeft grote effecten. Het gaat namelijk over moeitelozer leven. Over het leven nemen zoals het komt. Dat geeft je meer focus en rust. Maakt je effectiever. Gezonder. Maar in alle hectiek lukt het lang niet iedereen om daar dagelijks tijd voor vrij te maken. Goed nieuws: je hoeft niet elke dag lang te mediteren om je beter te voelen. Het gaat er vooral om dat je een meditatieve levenshouding aanneemt. Ik leer je graag hoe je dat doet.

 

Rennend door het leven

Je moet en wilt veel in het leven. Te veel soms. Je blijft rennen, sturen, duwen, trekken om alles gedaan te krijgen. Hoe doe jij dat? Blijf je jezelf en doe je het op je eigen manier of ga je je aanpassen en schikken? In hoeveel bochten je je ook wringt: alle verlangens en verwachtingen die je niet waarmaakt, zorgen toch voor teleurstelling en frustratie. In dit soort situaties helpt een meditatieve houding, waarbij je in alle rust een mooi evenwicht vindt tussen jezelf en de buitenwereld.

meditatie Breda
Je kunt de mens niets leren. Je kunt slechts helpen het te ontdekken in zichzelf

Galileo Gallilei

meditatie Breda moedercoach

Meditatie Breda

In individuele sessies zoeken we samen naar wat jou belemmert om ontspannen en moeiteloos te leven. Vervolgens buigen we moeten, willen, aanpassen en frustratie om naar aandachtig aanwezig zijn in het nu. Hoe? Mijn praktische aanpak helpt je bewust te worden en bewust en moeiteloos te leven. Samen kijken we welke meditatieve momenten jij in jouw leven kan pakken. En hoe je die in je dagelijkse ritme inbouwt. Want zelfs als je jezelf iedere dag slechts één minuut ergens op focust, heeft dat al een enorme impact. Zo ontwikkel je stapje voor stapje een meditatieve levenshouding. En ervaar je meer rust en minder stress.

 

Leven in het nu

Even pas op de plaats. Leven in het hier en nu. Genieten van het moment. Je geen zorgen maken over wat er morgen misschien allemaal kan gebeuren. Momenteel is daar volop aandacht voor. Ik kan je daar persoonlijk, een-op-een mee helpen. Volg je liever een cursus in groepsverband? Dan verwijs ik je van harte door naar mijn samenwerkingspartners. Zij hebben expertise op het gebied van meditatie, yoga en mindfulness, emotioneel lichaamswerk én drama-training.

Referentie