Coach Breda zet moeders op het juiste spoor

Ben jij op zoek naar een coach Breda? Naar een coach die weet met welke dilemma’s moeders worstelen? Dan ben je bij Moedercoach aan het juiste adres. Er bestaan namelijk geen standaardadviezen en –oplossingen als het om mensen gaat. En al helemaal niet als het om de uitdagingen van moeders gaat. Logisch dus dat je jezelf soms afvraagt of je het wel goed doet. Bij anderen lijkt alles zo vanzelfsprekend te gaan, maar bij jezelf voelt dat heel anders… Moedercoach geeft je vertrouwen in jezelf. Zodat jij de rust hebt om te genieten.

 

Als je het even niet meer ziet zitten

Helaas: je krijgt geen gebruiksaanwijzing mee als je kind wordt geboren. In de loop der jaren moet je die zelf ontdekken. Dat is een hele zoektocht. Bovendien gebeuren er in je leven altijd dingen die een enorme impact hebben. Gedoe op of met je werk, gezondheidsperikelen, familieomstandigheden, overlijden van een dierbare, je relatie in een dip, gedoe met je kind op school… Op die momenten is het moeilijk op een positieve manier invulling te geven aan je moederschap. Je bent uit balans, reageert kort gedraaid en baalt vervolgens van jezelf… Moedercoach helpt.

 

Coach Breda: aandacht voor jouw dilemma’s

Er bestaat geen beste-manier-om-moeder-te-zijn. Daarom gaan we samen op zoek om jouw unieke, beste manier te ontdekken. Daarbij bewandelen we de weg die bij jou past. Die aansluit op jouw dilemma’s en jouw gezinssituatie. Oprechte interesse en volledige aandacht voor alles wat jou bezighoudt, staan daarbij centraal. Ik luister naar je en daag je uit gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, emoties, twijfels en wensen te benoemen. En maak je bewust van het bijzondere van het gewone. Want geluk zit vaak in de kleine dingen.

coach breda
De beste manier om je kind op te voeden is voor iedereen anders.
pratende vrouwen coach breda

Meer rust, minder moeite

Ons gezamenlijke doel? Jouw cirkel doorbreken waarin je vaak al lang doordraait. Je perspectief verbreden. Jouw evenwicht vinden. Het beste uit jezelf halen. Ervaren dat je moeder én vrouw kunt zijn. Voelen dat je er mag zijn, zoals je bent. Bewust zijn van jezelf. Je eigen wijsheid ontdekken. Want als je die kent en daarop vertrouwt, kun je de beste keuzes maken voor jezelf én voor je kind. Dan gaat alles meer vanzelf. Zodat jij straks diegene bent van wie anderen zich afvragen: “Hoe doet ze dat toch allemaal zo gemakkelijk?”

 

Op weg naar vertrouwen in jezelf!

Als je leven even niet op rolletjes loopt door drukte, onrust, onvrede of een heftige gebeurtenis, is coaching heel effectief en zinvol.

Luisterend naar jouw verhaal en hoor, zie en begrijp ik wat voor jou écht belangrijk is. Mijn ervaring, kennis en wijsheid zetten we in om tot nieuwe inzichten te komen.

Vijf coachmomenten verspreid over een half jaar helpen je flink op weg. De weg die leidt naar vertrouwen in jezelf. Geloof in je kind. En de rust om te genieten.

Referentie