De vlag uit voor mijn Eigen Wijze Leven!

De vlag uit voor mijn Eigen Wijze Leven!

Vandaag, 4 juni 2020  is een mooie dag: Proficiat voor alle geslaagde middelbare scholieren en hun ouders! De fase van het behalen van de startkwalificatie voor onze maatschappij waar een ouder mede-verantwoordelijkheid voor voelt is afgerond.

Het slagen van mijn jongste luidt een nieuwe fase in voor ons beiden.

Voor haar volgt een jaar om te ondernemen, ervaren en uit te vogelen wat ze gaat doen.

Voor mij een moment om besluiten te nemen over veranderingen die zich al een tijd aandienden. Mijn werk is al anders en daar horen ook praktische veranderingen bij: De bedrijfsruimte waar ik 15 jaar coach, meditatie en intuïtie trainingen geef, en waar ook anderen Yoga, Mindfulness, allerlei workshops en therapie gaven verlaat ik 1 juli. Tijd ook voor een nieuw bedrijfsconcept, nieuwe naam en website. Moedercoach dekte al lang niet meer de lading van mijn werk en steeds meer mannen vinden mij als coach.

Vrije keuzes om mijn Eigen Wijze te Leven waar ik anderen ook steeds breng.

De website moedercoach blijft nog even in de lucht en ondertussen groeit de vorm van mijn nieuwe bedrijf en site: Eigen Wijze Leven

Naast intensieve coachtrajecten die doorlopen zijn er iedere woensdagochtend korte zomerconsulten voor persoonlijke inzichten en verbetering van je gemoedsstemming m.b.v. de Maya astrologie en de Bach-Bloesemremedies.

Van alles zal zich in de loop van 2020 gaan ontvouwen. Thuis ga ik een werkruimte creëren, ik ga coachen en trainen op verschillende locaties en ik sta open voor leuke coach en trainingsopdrachten. Suggesties zijn van harte welkom en ik bespreek graag of ik iets kan betekenen voor je of jouw team of organisatie.

Geniet van de zomer op jouw wijze en graag tot ergens….

#nieuweuitdaging, #steedswijzerworden, #EigenWijzeLeven

Geen reactie's

Geef een reactie