In het boek van Margriet Spijksma

margriet spijksma

In het boek van Margriet Spijksma

In het boek van Margriet Spijksma:  F*cking Fantastic

 

Ken je haar? Margriet Spijksma? Ze heeft het boek geschreven over haar zoektocht naar wat ze het liefste wilde doen in het leven. Een open en eerlijk verhaal dat inspirerend is voor veel vrouwen. Inspirerend als je niet écht blij bent met wat je doet in je leven.

Ongeveer een jaar geleden belde Margriet me op en vertelde ze over het schrijven van haar boek. Ze had een verrassende vraag: “Je komt in mijn boek Marie-Thérèse, mag dat met je eigen naam of wil je liever anoniem blijven?” En daar sta ik dan, blz. 57 t/m 60. Bijzonder om te lezen wat ze heeft beleefd en wat ik in gang mocht zetten.

Margriet traint en inspireert grote groepen vrouwen met haar methode www.fablife.nl . Vol energie leeft ze haar passie en helpt ze vrouwen om uit de valkuilen te komen of blijven waar ze zelf in heeft gezeten. Dat vraagt het lef om kwetsbaar te zijn.

Kwetsbaar durven zijn is de kern van haar succes en persoonlijke verhaal. Kwetsbaar, maar niet hulpeloos. Vertrouwen dat het leven goed en fijn kan zijn geeft je de kracht en moed actief te blijven en jouw weg te gaan. Zo ging het bij Margriet Spijksma, zo ging het bij mezelf en ik zie het steeds bevestigd om me heen. Je wensen komen niet altijd uit, en zeker niet op het moment dat jij het voor ogen hebt, maar het leven is wel bedoeld om mooi en goed te zijn.

Iedere dag rustig bouwen aan jouw dromen maakt dat het mooie, goede leven er is op allerlei momenten. Ook al is het nog niet F*cking Fantastic .

Het lijkt me leuk later ook in jouw boek genoemd te worden, dus …. mail@moedercoach.nl  voor de gratis kennismaking 😉.

Geen reactie's

Geef een reactie